Szolgáltatások

Ránctalanító rituálé

Alfa állapot létrehozása, hogy elérjük a béke és a “világomban minden rendben van” érzését. Ez egy ránctalanító rituálé ami úgy fejti ki hatását hogy először a lelked simogatja, tested lazítja. Ennek kelléke egy forró lábfürdő rózsaszirmokkal a nőiesség jegyében és egy speciális teakeverék elfogyasztása. Mindeközben a tér harmóniája is megjelenik gyertya fényekkel és aromás illatjegyekkel mely csodálatos utazásra indítanak. Ebben az állapotban te vagy a legfontosabb, a VILÁG közepe. Időtartam: 120 perc.

  • A szolgáltatás időtartama és ára: 120 perc 20.000Ft
személyre szabott arc smink És Oktatás

Sugárzó arc minden egyes nap. Itt ráhangolódással elkészítem azt a sminket ami csak a te arcodhoz és stílusodhoz való. Hogy belül is létrehozza azt a hatást amit a tükörben látsz. Nem fogod idegennek érezni. Ígérem! Egyszerűen csodás lesz tükörbe nézni. Ezt te magad is tudod létrehozni nap mint nap, mert megtanítom neked. Giorgio Armani idézetével élve: “Én az élő és dolgozó nőnek tervezek, nem pedig egy festménynek.” De vigyázz! Onnantól fogva nem fogsz tudni menekülni mások csodáló tekintete elől.

  • A szolgáltatás időtartama es ára: 150 perc 25.000Ft
Sminktetoválás

Istennői szépségbe való avatás az állandósság jegyében.
Ezzel megkönnyítem a hétköznapjaid tartóssá teszem a formákat, íveket, színeket. Arcodra tervezett sminktetoválás. Számomra ahány arc annyiféle tervezés létezik. Ami nem hivalkodik csak csendben és halkan előhozza a szépséged. Nincs mérőeszköz, nincs vonalzó csak a te arcod és az én kreatív elmém. Nem a tetoválás ami dominál hanem téged ékesít, szépít elégedettebbé és elegánsabbá tesz. Szintén Armani idézetével élve: “ Az elegancia nem azt jelenti hogy észrevesznek, hanem hogy emlékeznek rád.” Onnantól fogva hogy az ajtómon kilépsz egy új élet veszi kezdetét, mert teljesen más frekvencián kezdesz el rezegni és megváltozik a kisugárzás. Ezt mindenki észre fogja venni. És nincs is vonzóbb egy ilyen NŐnél.

  • A szolgáltatás időtartama es árai: 180 perc

Szemöldök:              80.000Ft

Szemhéj tusvonal:   60.000Ft

Alsó szemhéj :         20.000Ft

Szemhéj púderes:   75.000Ft

Ajak:                          100.000Ft

A tetoválások tartalmaznak egy egyszeri korrekciót.

Figyelem!

Időpontfoglalás után 20% foglaló fizetése szükséges, így tudod biztosítani a helyedet. Természetesen ez az összeg benne van az árban. Tehát, ennyivel kevesebbet fogsz majd fizetni a kezelés/tetoválás végén. A foglaló összegét három napon belül kérem átutalni. Amennyiben nem érkezik meg az összeg, az időpont törlésre kerül.

Segíthetek valamiben?

Ha bármilyen kérdésed van, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és szívesen segítek