Rólam

Mit kell tudni rólam?

Amikor a szépség magával ragad és mindent megváltoztat körülötted…
Mint egy háborgó óceán utáni csend.
Ismered ezt az érzést.  Ugye?

Lelked kapui kitárulnak, szíved megnyílik a kedvességnek, harmóniának.
Nincs még egy ugyanolyan csodás lélek mint aki te vagy, nincs még egy ugyanilyen ragyogó arc mint a tiéd.

Én abban segítek hogy Isteni köntösbe öltöztessük arcod, hogy onnantól fogva te is hírnöke légy a valódi, igaz szépségnek.

Szeretettel és áldással,

                                                    Dalma

Továbbolvasom

Sokáig nem tudtam, mi az én utam. Mindenképp a fő fókusz a diploma megszerzése volt, ami mögött nem volt mély, elszánt szívből jövő érzés, csak az hogy ma már diploma nélkül nem lehet létezni. Ez fals kép volt az én fejemben. Aztán, amikor beültem az egyetemi padok közé, állandóan megszólalt egy belső hang a fejemben (kezdtem az hinni hogy ez már nem normális) : MIT KERESEK ÉN ITT??!!

 Fogtam a cuccaimat, és szüleimet meglátogatva elmondtam hogy, én ezt nem tudom tovább folytatni. Sosem felejtem el, amikor édesapám azt mondta hogy "Kislányom! Mindegy hogy mit csinálsz, de azt szívből szeresd! Ebben még támogatunk, de akkor csináld úgy hogy valami kiemelkedő szereped legyen."

Olyan lelkesen vágtam bele a kozmetikai suliba, hogy 2013-ban országos II. helyezést értem el a Szakma Kiváló Tanulója versenyen. és ezzel 100%-os bizonyítványt kaptam. Életem egyik legnagyobb örömkönnyei potyogtak a Queen "We are the Champions" zenéjére. Aztán 2015-től megnyitottam első önálló üzletemet Budapesten, és elkezdtem belemerülni a tetoválás világába. Ez egy fantasztikus önismereti út is egyben. Ezt az álmot szeretném mélyebben, spirituálisabb tartalommal fűszerezni, ezért volt egy hívásom a szívemben Egerbe. Úgy gondoltam, hogy ezt már távol a főváros zajától tudom igazán tisztán átadni. A szeretetet, ami ilyenkor megnyilvánul... nem lehet szavakba önteni. Csak egy érzés hogy még, még, még szeretnék adni, emelni és szeretni.

De mindez a szüleim és férjem támogatása nélkül sosem jöhetett volna létre. Ezért a mai napig óriási hála van bennem feléjük, az életnek és az isteni vezettetésnek. Így kezdődött egy álom, amely folyamatos csodákat hoz létre és újabb álmokat, hogy részt vegyek egy nagyszerű világ teremtésében…